WE SERVE - NOI SERVIM

WE SERVE - NOI SERVIM

luni, 26 decembrie 2011

Ho, Ho, Ho! Moşul Lionistic a ajuns la Centrul de plasament "Antonio"!

Lions Club Constanţa şi-a făcut, în decursul anilor, mulţi prieteni. Cu siguranţă, însă, un loc aparte în inima "leilor" constănţeni îl au copiii de la Centrul de plasament "Antonio" din Constanţa, prieteni dragi cărora le-am dedicat multe dintre acţiunile noastre. La fel s-a întâmplat şi în prag de Crăciun, când...Moşul Lionistic nu putea trece prin oraşul de la malul mării fără a aduce cadouri copiilor de la "Antonio". Nici de această dată, Moşul n-a uitat pe nimeni, iar sania sa a fost plină ochi, acest lucru fiind posibil graţie generozităţii partenerilor şi, sperăm, noilor prieteni, de la DP World Constanţa. Din sacul Moşului, spre marea bucurie a celor 80 de copii şi tineri aflaţi în găzduirea Centrului de plasament "Antonio", au fost puse sub brad cadouri constând în pilote, îmbrăcăminte (pijamale şi papuci), articole de igienă personală, rechizite şcolare şi jucării! Evident, copiii nu au rămas datori, delectându-şi oaspeţii cu un frumos program de colinde şi cântece populare româneşti. La despărţire, "leii" constănţeni au promis că vor rămâne lângă mai tinerii lor prieteni, iar acţiunile comune vor continua.

"Venim întotdeauna cu drag alături de prietenii noştri de la Centrul de plasament "Antonio", unde am fost primiţi, de fiecare dată, cu mare bucurie. Sunt copii talentaţi, sensibili, care nu au avut şansa unui cămin, dar care merită toată atenţia şi toată dragostea celor care le pot face copilăria mai frumoasă. În această zi, alături de aceşti oameni cu inimă mare de la DP World Constanţa, ne bucurăm să fim noi cei care le aducem bucuria în priviri." (Erdin Borgazi - preşedintele Lions Club Constanţa)

"Există tentaţia de a spune că noi îi ajutăm pe aceşti copii, însă realitatea este că ei sunt cei care ne ajută şi care ne oferă adevărate lecţii de viaţă. Sunt copii pentru care noţiunea de părinte nu există sau, de cele mai multe ori, să pierde într-un trecut nu foarte fericit. De aceea, este important să fim alături de ei, să-i încurajăm, să le oferim sprijinul nostru şi să-i ajutăm să-şi găsească un drum cât mai frumos în viaţă. Este atât de plăcut să aduci bucuria în sufletele acestor copii, încât, vă asigur, vom repeta această experienţă!" (Eduard Cioran - manager general DP World).  

Un comentariu:

  1. Evenimentele caritabile mi-au placut intotdeauna, dar pe oamenii care au ales sa isi foloseasca timpul daruind i-am apreciat mereu.

    RăspundețiȘtergere