WE SERVE - NOI SERVIM

WE SERVE - NOI SERVIM

joi, 20 septembrie 2012

Lions Club Constanţa, o poveste de 20 de ani!



În această toamnă, LIONS CLUB CONSTANŢA aniversează 20 de ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, vom organiza un spectacol caritabil destinat strângerii fondurilor pentru achiziţionarea unei Clinici mobile de oftalmologie, necesară consultării pacienţilor din comunele şi satele dobrogene, care nu au acces la spitale şi clinici de specialitate. 
Cu sprijinul prietenilor şi partenerilor de la Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” şi Asociatia Clubul ISIS, avem plăcerea de a vă invita, vineri, 21 septembrie 2012, ora 19.00, la un spectacol de gală: opera “Nabucco” de Giuseppe Verdi. Spectacolul va fi urmat de un cocktail bar.
În întâmpinarea bunelor noastre intenţii au venit, cu sufletul deschis, dar şi cu o substanţială contribuţie materială, cei care ne fac deosebita onoare de a ne fi alături în încercarea şi crezul Lions Club Constanţa de a se implica în viaţa comunităţii dobrogene:
  
-          DP WORLD Constanţa (director general: Eduard CIORAN) – va achiziţiona şi va dona un autovehicul Ford Transit, care va găzdui Clinica mobilă de oftamologie Lions Constanţa;
-          ESSILOR România (director general: Gery PASCAL) – va dota Clinica mobilă cu aparatură de ultimă generaţie;
-          Centru de Diagnostic MRINI Constanţa - Oftalmologie şi Imagistică (director general: dr.Hicham MRINI) va asigura, pe bază de voluntariat, servicii de screening ocular, diagnosticare şi tratament;
-          JIDVEI România (director vânzări şi marketing: Costin GHIŢĂ).     

Scopul acţiunii noastre vine din necesitatea de a înlesni accesul comunităţii rurale dobrogene la servicii medicale de înaltă specialitate, având drept principală ţintă copiii şi populaţia cu venituri mici şi foarte mici din satele constănţene. La finalul acestei acţiuni, cu fondurile atrase de la sponsori, precum şi din donaţiile pentru invitaţiile la spectacol, vom putea demara şi susţine proiectul Clinica mobilă de oftamologie Lions Constanţa. Odată realizat scopul acţiunii noastre, cu sprijinul voluntar al membrilor Lions Club Constanţa, din care fac parte şi specialişti oftamologi, vom întreprinde acţiuni periodice de screening oftalmologic în satele şi comunele constănţene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu